Get Appointment

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
  • martijn@pixelwebdesign.nl
  • +(123)-45- 7890

Wayfinding

Wayfinding: wordt gevonden!

Snel en gemakkelijk gevonden worden door jouw (potentiële) klanten? Maak dan gebruik van slimme inzet van wayfinding!

Maak het bezoekers gemakkelijk door inzet van slimme wayfinding

Ontvang je bezoekers binnen een pand en wil je het hen zo gemakkelijk mogelijk maken? Dan is het juist inzetten van wayfinding (ook wel bewegwijzering genoemd) van groot belang. Als iets belangrijk is bij ‘de consument’, is het wel gemak, waarbij het zonder al te veel moeite de weg binnen een pand vinden, dan ook een grote factor is bij de ervaring van de consument. Over het algemeen geldt: hoe gemakkelijker, hoe positiever de ervaring, dat telt ook voor de vindbaarheid! Maar hoe kun je wayfinding hiervoor het beste inzetten?

Effectieve indoor wayfinding

Natuurlijk moet je vanaf buiten goed vindbaar zijn voor jouw (potentiële) klanten, waarvoor buitenreclame als vlaggen en borden goed ingezet kan worden. Maar zodra jouw (potentiële) klant binnen is, is de indoor wayfinding van groot belang op de ervaring van deze klant. Dit kan verzorgd worden door het plaatsen van borden binnen het pand en/ of stickers, waar met pijlen (met daarop korte omschrijvingen van belangrijke plekken in het pand) de consument de juiste richting op helpt. Hierbij moet wel goed nagedacht worden over de plek waar dit geplaatst wordt, een logische indeling van de inzet van wayfinding maakt het pas echt effectief voor de beleving van jouw (potentiële) klant. 

Tip: hou de inzet van wayfinding wel simpel, het moet de ervaring van je klant gemakkelijker maken, ze moeten niet door de bomen het bos niet meer kunnen zien.

Met looppaden (corona-proof) de weg vinden

In de aangepaste anderhalve-meter samenleving van nu, is afstand kunnen houden belangrijk. Naast dat je dus het vinden van de weg zo gemakkelijk mogelijk wil maken voor jouw (potentiële) klanten, is het dus ook belangrijk dat zij dit op gepaste afstand van andere bezoekers kunnen doen. Dit kan goed gerealiseerd worden wanneer er looppaden worden ingezet (welke aan de hand van vloerstickers gemaakt kunnen worden), zodat de klant met deze route op een veilige manier de weg kan vinden naar wat hij of zij zoekt binnen jouw pand.

Wil je meer informatie over het goed inzetten van wayfinding?

Wij denken graag mee over hoe wayfinding kan bijdragen aan jouw bedrijf. Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om samen tot de beste mogelijkheden te komen.

Heb je je wensen voor wayfinding al scherp en wil je dit zo snel mogelijk in huis hebben? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de snelst (en uiteraard best) mogelijke optie voor jou!

Maatwerk oplossingen

Wayfinding in ieder mogelijk formaat mogelijk.

Gepersonaliseerde designs

Designs die passen bij jouw huisstijl of laten ontwerpen? Neem contact op!

Snelle levering

Snel jouw materiaal nodig? Maak dan gebruik van onze 24 uurs levering!

image

Amsterdamse Rechtbank - Coronaproof

Bodes achter plexiglas, blauwe pijlen die looproutes markeren en medewerkers in gele hesjes die de weg wijzen (‘rechts aanhouden!’): ook de Amsterdamse rechtbank start, coronaproof, wat verder op met hulp van signing door Inpromo. Ook signing op maat? Neem contact op!
Meer informatie