Get Appointment

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
  • martijn@pixelwebdesign.nl
  • +(123)-45- 7890
Wandbekleding met
Airtex
Mooie wanddecoratie met airtex

Wat is airtex? Een mooi en stevig materiaal dat vaak wordt gebruikt voor wandbekleding is airtex. Maar wat is airtex eigenlijk? Airtex is een fijn geweven polyesterdoek van licht gewicht, wat zowel met als zonder PVC laag gemaakt kan worden (deze laag maakt het materiaal krasvast)

Daarbij heeft het vele voordelen: het is een duurzaam materiaal, door de toplaag is het krasvast, kreukt en scheurt het niet, is het waterafstotend, brandvertragend en gemakkelijk te plaatsen en schoon te houden. De grootte van het airtex doek kan verschillen (de kortste zijde maximaal 3.10 meter en langste zijde tot wel 50 meter), waarbij het vaak hele wanden met één enkel doek bekleed kunnen worden.

Paul Schaek – Print & Screen

Goede opvolging van de werken, uitstekende afwerking en goede samenwerking met de “chat”-mensen. Ook chapeau voor de goede prijzen die we krijgen.

Marcel Spoor

Dat wat ik bestel wordt elk jaar weer netjes thuis bezorgd. Keurig verpakt en kwaliteit canvasdoeken. Zeer netjes afgewerkt. Altijd fijn om zaken mee te ...

Marisa Beretta

goede service, heb nu meerdere keren wat besteld, bijzonder betrouwbaar, en goede prijs kwaliteit verhouding
Deze tevreden klanten gingen u voor
Ontdek de mogelijkheden van
Airtex wanddecoratie

Wanneer je voor Airtex als materiaal kiest voor jouw behang, zitten daar vele voordelen aan. Doordat het behang op een groot doek gedrukt wordt, zitten er geen naden tussen waardoor het een mooi geheel is. Dit maakt het ook makkelijk met plaatsen; je hoeft niet met verschillende behangstroken het patroon/ de foto te zoeken en correct proberen te plaatsen, want het is al één geheel. Daarbij gelden natuurlijk ook de voordelen van het materiaal ansich bij de inzet als behang: het kreukt, krast en scheurt niet en is brandvertragend. Doordat het waterafstotend is, kun je het behang ook gemakkelijk afnemen als er vlekken op komen, waardoor je het behang op vele verschillende plekken in de woning/ kantoorpand kunt plaatsen.

Naast een ‘normaal’ behang gemaakt van airtex, kun je ook kiezen voor fotobehang, met eigen foto naar keuze (uiteraard moet het formaat en de resolutie van de foto wel voldoende zijn). Ook hierbij is het plaatsen gemakkelijk, wanneer je dit met minimaal twee personen doet, doordat de foto één geheel is. Airtex pakt de kleuren van de foto mooi, waarbij het materiaal ook jarenlang de kleur mooi behoudt, ook wanneer de zon er op staat. Kortom: airtex is het ideale materiaal voor mooi fotobehang. Naast al deze voordelen, is het ook bewezen dat mooie wanddecoratie als fotobehang op vele manieren voor positieve effecten zorgt, waaronder omtrent de sfeer, werkhouding en zelfs koopgedrag.

Wil je meer informatie over airtex? Of wil je weten of airtex het geschikte materiaal is voor jouw wandbekleding wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Binnen 2 uur een reactie!