Get Appointment

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
  • martijn@pixelwebdesign.nl
  • +(123)-45- 7890
Originele
Relatiegeschenken
Altijd een
passend relatiegeschenk

Om zakelijke relaties goed te onderhouden, kun je op momenten als verjaardagen, feestdagen, jubilea of gewoon als bedankje een relatiegeschenk geven. Dit geeft de relatie niet alleen een gewaardeerd gevoel, maar zorgt er ook nog eens voor dat je weer even op een positieve manier extra onder de aandacht komt bij deze relatie.

Kortom: het geven van een geschenk heeft vaak grote impact op de relatie en is leuk om te doen! Maar wat geef je als een relatiegeschenk? Je wilt immers graag met iets origineels komen.

Martin Heidekamp

Prachtig bedrijf met innovatieve promotionele oplossingen. Van pen en kleding bedrukken tot signing en car wrapping.

Guus Möhlmann – Mohlti Vastgoed

Het bestelproces verliep snel en netjes; de begeleiding en aflevering waren professioneel en stipt en het resultaat is goed

Jos Kelderman – B.I.A. Group

Snelle levering, ze doen wat ze beloofd hebben en houden je netjes op de hoogte van de voortgang van de order.
Deze tevreden klanten gingen u voor
Ontdek de mogelijkheden voor
Relatiegeschenken

De keuze voor een relatiegeschenk is vaak lastig, omdat het aanbod divers is. Wat voor soort geschenk past er bij jouw organisatie om te geven? En met wat voor geschenk maak jij jouw relatie echt blij? Wanneer je dit lastig vindt om te bepalen is het altijd een goede keuze om een relatiegeschenk te geven die je relatie ook echt kan gaan gebruiken, denk hierbij aan kantoorbenodigdheden als een notitieblok of muismat, of een mooie pen. Vaak kun je deze relatiegeschenken personaliseren naar jouw huisstijl, wat dan ook nog eens bijdraagt aan jouw naamsbekendheid. Zo is je relatie blij met een functioneel geschenk, waarbij hij of zij ook nog eens bij elk gebruik herinnerd wordt aan jou!

Iets wat je steeds meer terugziet bij relatiegeschenken, is het duurzame idee erachter. Naast dat er gekeken wordt naar de materialen waarmee het geschenk gemaakt zijn, zit er ook vaak een boodschap achter het soort geschenk. Denk bijvoorbeeld aan het schenken van een lunchtrommel of drinkfles (wat bijvoorbeeld in jouw huisstijl gemaakt kan worden), een relatiegeschenk met een duurzaam idee: geen boterhamzakjes of wegwerp flesjes water, maar een duurzame variant die ook nog eens bijdraagt aan je merkbekendheid. Zorg ervoor dat deze duurzame boodschap duidelijk is en past bij jou en jouw organisatie.

Kun je hulp gebruiken bij het vinden van een gepast relatiegeschenk? Wij denken graag met je mee over een passend geschenk voor jouw relaties. Vul hiervoor het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op, om de mogelijkheden te bespreken.

Binnen 2 uur een reactie!