Get Appointment

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
  • martijn@pixelwebdesign.nl
  • +(123)-45- 7890

Kantooromgeving

Veilig werken op kantoor

Corona-proof kantooromgeving: zorg voor zaken als scheidingswanden en vloerstickers om jouw kantoor tot een veilige werkomgeving te maken.

Maak de kantooromgeving corona-proof

Na weken lang thuiswerken, zullen er langzaamaan weer steeds meer medewerkers op kantoor komen werken. Hierbij staat veiligheid en gezondheid uiteraard centraal. Daarom is het belangrijk dat ook op kantoor de richtlijnen van de nieuwe ‘1,5 meter samenleving’ nageleefd kunnen worden. Naast dat er voldoende hygiëne maatregelen doorgevoerd moeten worden, denk aan het aanbieden van desinfecterende handgel aan iedereen die het kantoorpand binnenkomt, moeten ook de werkplekken corona-proof worden ingedeeld. Het gemiddelde kantoorpand is hier niet op ingericht, maar met een aantal (kleine) aanpassingen kun je jouw kantoorpand toch gemakkelijk corona-proof maken.

Plaats scheidingswanden en/ of balieschermen

Ondanks dat de bezetting op kantoor waarschijnlijk nog wel even wat lager is dan ‘normaal’, waarbij dus niet alle werkplekken in gebruik genomen zullen worden, is het wel belangrijk dat de werkplekken op voldoende afstand van elkaar staan. Dit zal niet altijd even gemakkelijk zijn, waarbij het plaatsen van een (tijdelijk, mobiel) tussenscherm een goede oplossing is. Zo kan er wel door meerdere medewerkers tegelijkertijd op kantoor gewerkt worden, zonder dat zij fysiek met elkaar in aanmerking hoeven te komen. Dit geldt niet alleen voor werkplekken, maar zeker ook voor balies waar veelal 1 op 1 gesprekken gevoerd worden. Door hier balieschermen te plaatsen, kunnen deze gesprekken nog steeds plaatsvinden, waarbij fysiek contact wordt vermeden. 

Geef looppaden aan met vloerstickers

Naast dat de 1,5 meter op werkplekken moet worden gewaarborgd, moet dit ook kunnen wanneer je het pand betreed, het pand wilt verlaten en wanneer je door het pand heen loopt. Om dit goed te kunnen waarborgen, kunnen er vloerstickers worden ingezet. Denk hierbij aan vloerstickers met een opdruk waarmee iedereen herinnert wordt 1,5 meter afstand te houden én vloerstickers waarmee looppaden in de verschillende richtingen worden bepaald. Zo maak je het zo gemakkelijk mogelijk voor iedereen in het kantoorpand om zich aan de richtlijnen te houden.

Wilt u meer weten over onze kantooroplossingen?

Of ben je op zoek naar een oplossing op maat? Vul dan jouw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op, om gepaste oplossingen voor jouw kantooromgeving te bepalen.

Maatwerk scheidingswanden

Scheidingswanden in ieder mogelijk formaat en bedrukking mogelijk.

Gepersonaliseerde vloerstickers

Vloerstickers die passen bij jouw huisstijl of ons standaard design? Neem contact op!

Snelle levering

Snel jouw preventiemateriaal nodig? Maak dan gebruik van onze 24 uurs levering!

image

Amsterdamse Rechtbank - Coronaproof

Bodes achter plexiglas, blauwe pijlen die looproutes markeren en medewerkers in gele hesjes die de weg wijzen (‘rechts aanhouden!’): ook de Amsterdamse rechtbank start, coronaproof, wat verder op met hulp van signing door Inpromo. Ook signing op maat? Neem contact op!
Meer informatie