Get Appointment

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
  • martijn@pixelwebdesign.nl
  • +(123)-45- 7890

Bedrijfsborden

Bedrijfsborden en spandoeken

Op een gemakkelijke en snelle manier opvallen met jouw bedrijf? Laat bedrijfsborden en spandoeken bedrukken met de gewenste boodschap om jouw (potentiële) klanten te bereiken.

Bedrijfspromotie: inzetten van borden en spandoeken

Op een gemakkelijke, snelle en vrij eenvoudige manier promotiemateriaal voor jouw bedrijf ontwikkelen? Denk dan eens aan het inzetten van bedrijfsborden of spandoeken: dit is op verschillende plekken inzetbaar en (afhankelijk van de grootte) een flinke blikvanger! Daarbij kun je bedrijfsborden en spandoeken geheel op maat laten maken, zowel qua afmeting als materiaal. Daarbij kun je het design natuurlijk volledig laten aansluiten bij de huisstijl van jouw organisatie, inclusief logo. Kortom, de ideale manier om jouw (commerciële) boodschap op te laten vallen bij een groot publiek!

Bedrijfsborden

Wanneer je je bedrijf op wilt laten vallen, kun je er voor kiezen om reclameborden in te zetten. Dit is een veel gebruikte manier om bij de (potentiële) klant onder de aandacht te komen; borden kunnen immers op verschillende plaatsen en manieren ingezet worden ter promotie. Denk aan buitenreclame, binnen in het kantoorpand ter decoratie, bij een evenement, etc. Door een reclamebord te bedrukken, inclusief eigen logo en huisstijl, kun je dus op een vrij gemakkelijke en goedkope manier een boodschap vanuit jouw bedrijf overbrengen op de gewenste doelgroep. Een reclamebord laten bedrukken kan op verschillende materialen, hierbij kun je kiezen voor kanaalplaten, geschuimd PVC, kartonnen borden, trespa, dibond, acrylaat of opaal als materiaal. Daarbij kunnen natuurlijk ook de afmetingen naar wens worden aangepast.

Tip: bedenk vooraf wel waar je het bord wilt inzetten, zodat je hier rekening mee kunt houden bij de materiaalkeuze van het bord.

Spandoek met bedrijfslogo

Naast bedrijfsborden, kun je natuurlijk ook kiezen voor spandoeken. Deze zijn ook binnen inzetbaar, maar wordt vooral veel voor buitenpromotie ingezet. Het laten maken en bedrukken van spandoeken is daarbij ook een vrij voordelige manier van promotiemateriaal, dus zeer geschikt voor actuele boodschappen die je wilt overbrengen op jouw (potentiële) klant. Spandoeken kunnen op verschillende formaten gemaakt worden, op verschillende materialen, namelijk PVC, mesh, blockout en ProPes indoor & outdoor. Laat de keuze van het materiaal afhangen voor de inzet van het spandoek: kort of lang, binnen of buiten, dubbel- of enkelzijdig, etc. Daarbij kun je, naast een los spandoek, ook spandoeken inclusief frames bestellen. Hierbij kun je kiezen uit muurframes (bijvoorbeeld bij gevelreclame), staande frames (bijvoorbeeld bij een evenement) en vrijstaande frames (bijvoorbeeld bij weg reclames).

Wil je meer informatie over bedrijfsborden en/of spandoeken?

Stel je vraag dan gerust! Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste promotiematerialen van jouw bedrijf. Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Maatwerk oplossingen

Bedrijfsborden en spandoeken zijn in verschillende maten (en in verschillende materialen) mogelijk.

Gepersonaliseerde designs

Ontwerp je eigen bedrukking voor bedrijfsborden en/ of spandoeken.

Snelle levering

Snel jouw materiaal nodig? Maak dan gebruik van onze 24 uurs levering!