Get Appointment

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
  • martijn@pixelwebdesign.nl
  • +(123)-45- 7890
Advies op maat
Bedrijfsborden
Opvallen met je
bedrijf door bedrijfsborden en spandoeken

Bedrijfspromotie: inzetten van borden en spandoeken Op een gemakkelijke, snelle en vrij eenvoudige manier promotiemateriaal voor jouw bedrijf ontwikkelen? Denk dan eens aan het inzetten van bedrijfsborden of spandoeken: dit is op verschillende plekken inzetbaar en (afhankelijk van de grootte) een flinke blikvanger!

Daarbij kun je bedrijfsborden en spandoeken geheel op maat laten maken, zowel qua afmeting als materiaal. Daarbij kun je het design natuurlijk volledig laten aansluiten bij de huisstijl van jouw organisatie, inclusief logo. Kortom, de ideale manier om jouw (commerciële) boodschap op te laten vallen bij een groot publiek!

Peter Bonte – Bonte Magazine

Ik bestel vooral reclamepanelen en die zijn prachtig, stevig verstuurd en betaalbaar. Aanrader!

Bas de Ruiter – Sign Language Coffee Bar

Alle bedrijfskleding, banners, drukwerk en reclameborden worden door Inpromo verzorgd. Altijd op tijd, altijd netjes verwerkt. Vakmensen!

D. van der Linde – Sportfondsen Lisse

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Snelle levering, goede kwaliteit en er wordt meegedacht.
Deze tevreden klanten gingen u voor
Ontdek de mogelijkheden van
Borden en Spandoeken

Wanneer je je bedrijf op wilt laten vallen, kun je er voor kiezen om reclameborden in te zetten. Dit is een veel gebruikte manier om bij de (potentiële) klant onder de aandacht te komen; borden kunnen immers op verschillende plaatsen en manieren ingezet worden ter promotie. Denk aan buitenreclame, binnen in het kantoorpand ter decoratie, bij een evenement, etc. Door een reclamebord te bedrukken, inclusief eigen logo en huisstijl, kun je dus op een vrij gemakkelijke en goedkope manier een boodschap vanuit jouw bedrijf overbrengen op de gewenste doelgroep.

Een reclamebord laten bedrukken kan op verschillende materialen, hierbij kun je kiezen voor kanaalplaten, geschuimd PVC, kartonnen borden, trespa, dibond, acrylaat of opaal als materiaal. Daarbij kunnen natuurlijk ook de afmetingen naar wens worden aangepast.

Tip: bedenk vooraf wel waar je het bord wilt inzetten, zodat je hier rekening mee kunt houden bij de materiaalkeuze van het bord.

Naast bedrijfsborden, kun je natuurlijk ook kiezen voor spandoeken. Deze zijn ook binnen inzetbaar, maar wordt vooral veel voor buitenpromotie ingezet. Het laten maken en bedrukken van spandoeken is daarbij ook een vrij voordelige manier van promotiemateriaal, dus zeer geschikt voor actuele boodschappen die je wilt overbrengen op jouw (potentiële) klant.

Spandoeken kunnen op verschillende formaten gemaakt worden, op verschillende materialen, namelijk PVC, mesh, blockout en ProPes indoor & outdoor. Laat de keuze van het materiaal afhangen voor de inzet van het spandoek: kort of lang, binnen of buiten, dubbel- of enkelzijdig, etc. Daarbij kun je, naast een los spandoek, ook spandoeken inclusief frames bestellen. Hierbij kun je kiezen uit muurframes (bijvoorbeeld bij gevelreclame), staande frames (bijvoorbeeld bij een evenement) en vrijstaande frames (bijvoorbeeld bij weg reclames).

Binnen 2 uur een reactie!