Get Appointment

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
  • martijn@pixelwebdesign.nl
  • +(123)-45- 7890

Autobelettering

Belettering van voertuigen

Wil jij opvallen met jouw voertuig? Laat deze dan beletteren, geheel passend bij de huisstijl van jouw bedrijf! 

Opvallen met je voertuig door belettering

Een van de meest gebruikte manieren van reclame maken is autobelettering of auto bestickering. Wanneer je met je bedrijfsvoertuigen met reclame door het hele land heen reist, bereik je namelijk een enorm groot publiek! Dit maakt het dan ook tot een relatief voordelige manier van promotie: wanneer je 1 keer de kosten van de belettering betaald hebt, gaat het het hele land door. En dit zonder extra moeite te doen, de auto wordt toch gebruikt! In het verkeer heb je, wanneer je niet in de file staat, niet de tijd om langere teksten en zinnen te lezen, zorg er dus voor dat je boodschap kort, simpel en duidelijk is. Maak daarbij de auto herkenbaar door de huisstijl en het logo van jouw bedrijf te gebruiken.

Bedrijfsauto en vrachtwagen bestickeren

De mogelijkheden bij het bestickeren van een voertuig zijn enorm. Bij het bestickeren wordt er gebruik gemaakt van een folie, die na het printen op de auto geplaatst wordt. Deze ‘sticker’ kan tot wel jaren mooi blijven zitten. De folie kan in allerlei vormen, formaten en kleuren geprint worden. Dit maakt het dan ook mogelijk dat alle soorten voertuigen bestickert kunnen worden; van een ‘normale’ auto tot grote vrachtwagen, alle voertuigen kunnen voorzien worden van bestickering (met jouw bedrijfslogo). Neem bij interesse dan ook contact met ons op, het is immers een maatwerk klus die passend voor jouw voertuig en in jouw huisstijl gemaakt moet worden. Je bent bij ons aan het juiste adres voor zowel 1 uniek voertuig als complete wagenparken. Wij werken met eigen gecertificeerde monteurs en helpen graag met een passend ontwerp.

Wrapping met eigen ontwerp

Naast het kunnen bestickeren van een voertuig, kun je er ook voor kiezen om deze te laten wrappen. Beide methodes zorgen voor een opvallend voertuig, maar er zit een groot verschil tussen. Bij het bestickeren worden er losse ‘stickers’ op de auto geplaatst, waarbij er bij wrapping een groter deel van het voertuig (of zelfs het gehele voertuig) ‘ingepakt’ wordt met folie die geprint is. Deze folie kan in alle maten en kleuren bedrukt worden, waardoor het voertuig in zijn volledigheid een enorme blikvanger wordt!

Wil je meer informatie over dit onderwerp

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen en voertuig.

Maatwerk oplossingen

Geheel op maat gemaakte voertuig bedrukkingen.

Gepersonaliseerde designs

Bedrukkingen die aansluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Snelle levering

Alle soorten voertuigen kunnen bestickert worden.