Get Appointment

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
  • martijn@pixelwebdesign.nl
  • +(123)-45- 7890
Advies op maat
Autobelettering
Opvallen met je
voertuig door belettering

Een van de meest gebruikte manieren van reclame maken is autobelettering of auto bestickering. Wanneer je met je bedrijfsvoertuigen met reclame door het hele land heen reist, bereik je namelijk een enorm groot publiek! Dit maakt het dan ook tot een relatief voordelige manier van promotie: wanneer je 1 keer de kosten van de belettering betaald hebt, gaat het het hele land door.

En dit zonder extra moeite te doen, de auto wordt toch gebruikt! In het verkeer heb je, wanneer je niet in de file staat, niet de tijd om langere teksten en zinnen te lezen, zorg er dus voor dat je boodschap kort, simpel en duidelijk is. Maak daarbij de auto herkenbaar door de huisstijl en het logo van jouw bedrijf te gebruiken. Wij zijn het adres voor zowel enkele als het beletteren van gehele wagenparken.

Martin Heidekamp

Prachtig bedrijf met innovatieve promotionele oplossingen. Van pen en kleding bedrukken tot signing en car wrapping.

Henk de Bever

Echte vakmensen, weten waar ze over praten en wat ze doen! Ik heb de laatste jaren kleding laten drukken en bedrijfswagens laten bestickeren. Allemaal prima ...

Schmidt Schoorsteenwerken

Complimenten aan Inpromo voor het ontwerp en belettering van onze nieuwe bedrijfsauto
Deze tevreden klanten gingen u voor
Ontdek de mogelijkheden met
Autobelettering

De mogelijkheden bij het bestickeren van een voertuig zijn enorm. Bij het bestickeren wordt er gebruik gemaakt van een folie, die na het printen, uitdampen en lamineren op de auto geplaatst wordt. Deze 'sticker' kan tot wel jaren mooi blijven zitten. De folie kan in allerlei vormen. formaten en kleuren geprint worden. Dit maakt het dan ook mogelijk dat alle soorten voertuigen bestickert kunnen worden: van een 'normale' auto, bestelbus tot grote vrachtwagens, alle voertuigen kunnen voorzien worden van bestickering.

Naast het kunnen bestickeren van een voertuig. kun je er ook voor kiezen om deze compleet te laten wrappen. Beide methodes zorgen voor een opvallend voertuig, maar er zit een groot verschil tussen. Bij het bestickeren worden er losse 'stickers' op de auto geplaatst, waarbij er bij wrapping een groter deel van het voertuig (of zelfs het gehele voertuig) 'ingepakt' wordt met folie die geprint is. Deze folie kan in alle maten en kleuren bedrukt worden. waardoor het voertuig in zijn volledigheid een enorme blikvanger wordt! Alle montage wordt door onze eigen, gecertificeerde medewerkers gedaan en uitgevoerd met uitsluitend kwalitatieve folies.

Schakel ons in voor uw voertuig!

Wilt u uw huidige reclame-uitingen aan laten vullen met autobelettering? Maak dan een afspraak met onze specialisten. Wij geven u desgewenst passend advies over hoe u van deze autobelettering een perfecte toevoeging kunt maken op uw huidige reclamemiddelen.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op door te bellen naar 023 538 8813 of stuur een e-mail naar info@inpromo.nl.

Vul hieronder uw gegevens voor
een vrijblijvende offerte

Binnen 2 uur een reactie!