Get Appointment

[contact-form-7 404 "Not Found"]
  • martijn@pixelwebdesign.nl
  • +(123)-45- 7890

Oplossingen

Wat we doen

U bent op zoek naar een partner voor uw reclameproducties, die met u meedenkt. Snel en flexibel is en in staat om voor elk gewenst budget de perfecte oplossing te realiseren. Bekijk hier onze oplossingen in technieken, materialen en producten. Heeft u repeterende print- en drukorders met grotere volumes, neem dan contact op met onze accountmanagers voor onze speciale jaartarieven.

Technieken 

In huis beschikken wij over diverse grootformaatprinters waarbij we zowel direct op het materiaal als op rol kunnen printen. Met de computergestuurde Zund  snijden, frezen of rillen we vervolgens om tot de gewenste afwerking te komen. U kunt er tevens voor kiezen om het materiaal te laten voorzien van een glans of matlaminaat.

Onze textieldrukkerij beschikt over alle mogelijke technieken om kleding te voorizen van een opdruk. Zeefdruk, transferdruk, full colortransfers, snijtranfers (flex), DTG (direct to garment) en computergestuurd borduren. Door deze varieteit in productietechnieken kunnen wij voor elk gewenste oplage de juiste oplossing bieden. Van enkele stuks full color tot grote oplages van wel 20.000 stuks.

Materialen

Wij kunnen printen en drukken op bijna alle mogelijke materialen. Denk hierbij aan dibond, forex, acrylaat, karton, reaboard, textieldoek, frontlit (spandoekenmateriaal) en diverse permanente en promotionele stickersoorten. Onze eigen monteurs kunnen de montage op voertuigen, panden en beurzen voor u verzorgen.

Voor ons kledingassortiment werken wij samen met enkele gespecialiseerde toeleveranciers die kwaliteit en voorraden kunnen garanderen. Door onze jarenlange samenwerking kunnen zeer snel leveren (indien nodig nog dezelfde dag) en tegen de meest gunstige tarieven.

Producten

De mogelijkheden en toepassingen van onze productiefaciliteiten zijn enorm. Hier kleine opsomming van producten waar die wij dagelijks produceren: spandoeken, reclameborden, stickers, rollupbanners, freesletters, promotionele en- proffessionele werkkleding.  Mocht u op zoek zijn naar een specifiek product of toepassing neem dan even contact met ons op. Op Inpromoshop.nl vind u een groot deel van onze standaardproducten terug.

Montage & Logistiek

Naast de productie in eigen huis beschikken wij over een montageteam waarbij wij voor elk vakgebied specialisten hebben. Denk hierbij aan voertuigreclame (carwrapping), gevelreclame, beursopbouw, retailoplossingen, etc.

Ook logistieke uitdagingen gaan wij niet uit de weg, dagelijks verzenden wij meer dan 200 grote en kleine pakketten door geheel Europa. Onze partners hierin zijn Post NL, DPD, DHL en UPS. Daarnaast leveren wij grotere oplages en/ of spoedleveringen met eigen transport en onze koerierspartner TCC koeriers.