Get Appointment

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
  • martijn@pixelwebdesign.nl
  • +(123)-45- 7890

Oplossingen

Let's Produce

U bent op zoek naar een partner voor uw reclameproducties, die met u meedenkt. Snel en flexibel is en in staat om voor elk gewenst budget de perfecte oplossing te realiseren. Bekijk hier onze oplossingen in technieken, materialen en producten. Heeft u repeterende print- en drukorders met grotere volumes, neem dan contact op met onze accountmanagers voor onze speciale jaartarieven.

Technieken 

In huis beschikken wij over diverse grootformaatprinters waarbij we zowel direct op het materiaal als op rol kunnen printen. Met de computergestuurde Zund  snijden, frezen of rillen we vervolgens om tot de gewenste afwerking te komen. U kunt er tevens voor kiezen om het materiaal te laten voorzien van een glans of matlaminaat.

Onze textieldrukkerij beschikt over alle mogelijke technieken om kleding te voorzien van een opdruk. Zeefdruk, transferdruk, full colortransfers, snijtranfers (flex), DTG (direct to garment) en computergestuurd borduren. Door deze variëteit in productietechnieken kunnen wij voor elk gewenste oplage de juiste oplossing bieden. Van enkele stuks full color tot grote oplages van wel 20.000 stuks.

Materialen

Wij kunnen printen en drukken op bijna alle mogelijke materialen. Denk hierbij aan dibond, forex, acrylaat, karton, reboard, textieldoek, frontlit (spandoekenmateriaal) en diverse permanente en promotionele stickersoorten. Wij beschikken over innovatieve, duurzame oplossingen ter vervanging van de gebruikelijke oplossingen. Denk hierbij aan pvc vrije folies, vlaggen van gerecycled materiaal en diverse kartonsoorten. Onze eigen monteurs kunnen de montage op voertuigen, panden en beurzen voor u verzorgen.

Voor ons kledingassortiment werken wij samen met enkele gespecialiseerde toeleveranciers die kwaliteit en voorraden kunnen garanderen. Alle door ons verkochte textiel voldoet aan de hoogste eisen qua OEKO-TEX standaarden en hiernaast kunnen wij een compleet circulair pakket aanbieden. Door onze jarenlange samenwerking, zijn wij in  staat zeer snel te leveren (indien nodig nog dezelfde dag) en tegen de meest gunstige tarieven.

Producten

De mogelijkheden en toepassingen van onze productiefaciliteiten zijn enorm. Hier een kleine opsomming van producten die wij dagelijks in series produceren: spandoeken, reclameborden, stickers, rollupbanners, freesletters, promotionele en- professionele werkkleding.  Mocht u op zoek zijn naar een specifiek product of toepassing neem dan even contact met ons op. Op Inpromoshop.nl vindt u een groot deel van onze standaardproducten terug.

Montage & Logistiek

Naast de productie in eigen huis beschikken wij over een montageteam waarbij wij voor elk vakgebied specialisten hebben. Denk hierbij aan voertuigreclame (carwrapping), gevelreclame, beursopbouw, retailoplossingen, etc.

Ook logistieke uitdagingen gaan wij niet uit de weg, dagelijks verzenden wij meer dan 200 grote en kleine pakketten door geheel Europa. Onze partners hierin zijn Post NL, DPD, DHL en UPS. Daarnaast leveren wij grotere oplages en/ of spoedleveringen met eigen transport en onze koerierspartner TCC koeriers.

Peter Bonte – Bonte Magazine

Ik bestel vooral reclamepanelen en die zijn prachtig, stevig verstuurd en betaalbaar. Aanrader!

Anton Rekké – Rekké Advies Ontwerp

Als er al eens iets verkeerd gaat wordt het binnen de kortste keren hersteld. Fijne relatie en betrouwbare toeleverancier.

Jos Kelderman – B.I.A. Group

Snelle levering, ze doen wat ze beloofd hebben en houden je netjes op de hoogte van de voortgang van de order.