Get Appointment

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
  • martijn@pixelwebdesign.nl
  • +(123)-45- 7890

Geschiedenis

Over Inpromo BV

Inpromo BV bestaat inmiddels ruim 18 jaar. Hier vind je een beknopt overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen die ons bedrijf heeft doorgemaakt.

Na gestart te zijn als kleine textieldrukker en leverancier van relatiegeschenken, is Inpromo BV inmiddels uitgegroeid naar een landelijk full service signbedrijf met alle productietechnieken in eigen huis. Na ruim 15 jaar in Haarlem gevestigd te zijn, zijn wij in 2018 verhuisd naar ons eigen pand te Beverwijk. Op de nieuwe locatie kunnen wij een verdere professionalisering- en efficiëntieslag realiseren.

image
2002

In2Promo wordt opgericht

Medio 2002 wordt In2Promo vof opgericht door Bart-Jan Ligtenstein en Thomas Tolenaar. Het bedrijf richt zich vooral op het drukken van textiel aangevuld met het leveren van relatiegeschenken.
2004

In2Promo en Toon_It gaan samen verder als Inpromo BV

In 2004 verhuisd het bedrijf naar een nieuw pand aan de Mollerusweg 76 te Haarlem. In2Promo en Toon_It reclame uit Velserbroek bundelen de krachten en gaan samen verder onder de naam Inpromo BV. Door het samengaan ontstaat er een full service bedrijf op het gebied van reclame-uitingen.
2005

Start met eigen productie Borduren

Met de aanschaf van een Brother Borduurmachine wordt een nieuwe veredelingstechniek toegevoegd aan het assortiment. Naast het traditionele zeefdrukken kan de kleding nu voorzien worden van hoogwaardige borduringen.
2006

Start met digitale print

In 2006 wordt de eerste digitale grootformaat printer aangeschaft. Naast de traditionele kleurfolies worden er nu ook hoogwaardige full color stickers geproduceerd.
2008

Verhuizing naar de Pieter Goedkoopweg

In 2008 verhuisd Inpromo naar de Pieter Goedkoopweg te Haarlem Het nieuwe pand biedt veel meer ruimte en boven wordt een ruime showroom ingericht. Het aantal medewerkers is inmiddels toegenomen tot 15 full timers.
2018

Verhuizing naar Gooiland 6 te Beverwijk

In 2018 verlaat Inpromo na ruim 15 jaar het vertrouwde Haarlem. In Beverwijk is een nieuw pand gevonden dat voldoet aan de eisen om de verdere groei op een professionele en efficiënte wijze door te zetten. In de nieuwe locatie is er meer ruimte om alle productietechnieken in eigen ruimtes onder te brengen. Inmiddels werken wij met ruim 35 enthousiaste medewerkers binnen de verschillende afdelingen. De productiemiddelen worden o.a. uitgebreid met DTG textielbedrukking en grootformaat UV Led machines.
2020

Inpromo onderdeel van de KVC groep

Sinds begin 2020 maakt Inpromo deel uit van de Belgische Koramic Visual Communication groep. Deze groep bestaat uit ruim 15 producerende bedrijven in o.a. België, Frankrijk, Nederland, Spanje en U.K.