Get Appointment

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
  • martijn@pixelwebdesign.nl
  • +(123)-45- 7890
Advies op maat
voor Overheden & Gemeentes

Direct vrijblijvend advies ontvangen voor jouw situatie?

Altijd binnen 2 uur een reactie
COVID-19 oplossingen
voor Overheden & Gemeentes

Ben je op zoek naar oplossingen om te voldoen aan de coronamaatregelen? Met onze covid-oplossingen creëer je een veilige openbare ruimte voor je medewerkers én bezoekers.

Corona-oplossingen voor overheidsinstellingen

We moeten voorlopig nog wel een tijd rekening houden met corona. Gelukkig kan er veel vanuit huis worden gewerkt, maar niet altijd. Sommige gebeurtenissen kunnen we gewoon niet on hold zetten. Op kantoor werken en zelfs bezoekers ontvangen is soms onvermijdelijk. Hoe bescherm je jouw personeel en bezoekers in deze tijden? Met onze veilige en visueel aantrekkelijke oplossingen zorg je voor een rustige, coronaproof omgeving en geef je het goede voorbeeld als overheidsinstantie.

Stemlokalen veilig maken

Ben je een gemeente en wil je ervoor zorgen dat je stemlokalen corona-proof zijn? Bekijk de mogelijkheden in onze gratis informatiebrochure via de onderstaande knop.

P.L. Spring in ’t Veld – Rechtbank Amsterdam

Wat ik als zeer positief heb ervaren is dat Inpromo (jij) meteen langskwamen om een ronde te lopen en om mee te denken over alle ...

P.L. Spring in ’t Veld – Rechtbank Amsterdam

Al snel had ik de eerste offertes in de mailbox en na accordering kwamen de leveringen gestaag binnen. Ook de route bepaling en de scheiding ...

P.L. Spring in ’t Veld – Rechtbank Amsterdam

Het was een beetje paniek omdat de Rechtspraak over een tijdje weer open ging maar daar haakte jij goed op in. Verder vind ik het ...
Deze tevreden klanten gingen u voor
Zó voldoe je aan de
anderhalvemeter-maatregelen:

Veilige scheidingswanden

Houd je medewerkers en bezoekers veilig met mobiele scheidingsschermen en -wanden. Werken je medewerkers aan een balie? Met kuchschermen creëer je makkelijk een klantvriendelijke en toch veilige barrière. Al onze schermen worden op maat geleverd, mét of zonder uitsparingen. We hebben hangende en staande scheidingswanden die je op verschillende manieren kunt bevestigen en compleet naar wens kan laten bedrukken.

✔ Kuchschermen
✔ Concentratie- en kuchscherm kanaalplaten

Handig preventiemateriaal

Preventie is dé manier om COVID-19 te verslaan. Maar omdat het dagelijks leven zoveel mogelijk toch moet doorgaan, is het belangrijk je personeel en bezoekers zo goed mogelijk te beschermen.

Denk aan preventieoplossingen als:

✔ Kuchschermen
✔ Concentratie- en kuchscherm kanaalplaten
✔ Desinfectie-zuilen no-touch
✔ Losse desinfectiegels om neer te zetten bij bijvoorbeeld balies en bureaus
✔ Mondkapjes met logo of in je huisstijl
✔ Stoelhoezen
✔ Stoelstickers
✔ Advion desinfectiedoekjes om oppervlaktes af te nemen
✔ Desinfectiegel in handflacons Sleutelhangers met desinfectiegel

Heldere communicatie

Duidelijke communicatie voorkomt misverstanden en verhoogt de veiligheid. Je kunt de maatregelen en herinneringen over de laatste adviezen communiceren via stickers en banners:

✔ Houd-afstand-stickers om de anderhalvemeter-regel te waarborgen
✔ Mobiele roll-up banner met uitleg van de maatregelen

Duidelijke looppaden

In drukbezochte of kleinere ruimtes zijn looppaden een belangrijk onderdeel van coronapreventie. Om aan de maatregelen te voldoen is het daarom belangrijk de looprichtingen duidelijk te markeren. Goede indicaties voorkomen verwarring en frustratie. Onze stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, en altijd compleet te personaliseren. Denk aan:

✔ Kuchschermen
✔ Concentratie- en kuchscherm kanaalplaten
✔ Raamstickers (welke ingang is open, welke route gevolgd worden)
✔ Liftstickers
✔ Trapstickers
✔ Stickers om scheidingspaden aan te geven
✔ Routing- of vloerstickers

Binnen 2 uur een reactie!