Get Appointment

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
  • martijn@pixelwebdesign.nl
  • +(123)-45- 7890
Advies op maat
voor Kinderopvang en BSO

Direct vrijblijvend advies ontvangen voor jouw situatie?

Altijd binnen 2 uur een reactie
COVID-19 oplossingen
voor Kinderopvang en BSO

Een kinderopvang moet een veilige plek zijn, maar in deze onzekere tijden is dat een uitdaging. Met de juiste oplossingen zorgen we er samen voor dat onze kinderen hun veilige en vertrouwde plek behouden. Speciale oplossingen voor de kinderopvang

Onze producten zijn speciaal afgestemd op medewerkers, ouders en kinderen in kinderopvangcentra. Zo blijft de BSO of kinderopvang een plek waar kinderen zich veilig kunnen ontwikkelen. En op deze manier kan jouw personeel met het volste vertrouwen en in goede gezondheid blijven werken.

Sylvia Schulte – Kenniscentrum B.O.S

Wat een service! Door verschillende afdelingen keurig geholpen met mijn (relatief kleine) order.

Hees Veiligheidstrainingen

Prima service, denken met je mee en hebben altijd een passende oplossing.

Robert – Het Muziekcollectief

Prima gegaan. Bestelling, levering, klaar. En…niet duur.
Deze tevreden klanten gingen u voor
Duidelijke communicatie is de
sleutel naar succes

Communicatie is op dit moment heel belangrijk. Informeer ouders en medewerkers over de maatregelen, het mondkapjesgebruik, breng- en haalmomenten en de anderhalvemeter-adviezen. Niet alleen per e-mail, maar ook via zichtbare communicatie in en rondom het gebouw. Alle regels kun je nog eens verduidelijken met:

Houd-afstand-stickers op deuren, ramen en muren
Roll-up banners die je makkelijk buiten kunt zetten. Op banners kun je de maatregelen benadrukken of uitleggen
✔ Een stoepbord bij de ingang, waarop de maatregelen nog eens worden toegelicht

Looppaden

De afstand tussen volwassenen moet altijd 1,5 meter zijn. In kleinere kinderopvangcentra is dat soms lastig te realiseren. Door goed te meten en looppaden duidelijk aan te geven waarborg je de veiligheid van je personeel, kinderen en ouders. Looproutes markeren doe je makkelijk en snel met onder andere:

Raamstickers
Routing- en vloerstickers

Afscheidingsschermen voor personeel en ouders

Het oudercontact heeft een nieuw jasje gekregen. Voor een effectieve coronapreventie wordt ouders geadviseerd buiten afscheid te nemen van hun kinderen en ze ook weer buiten op te halen. Moet er tóch een gesprek plaatsvinden? Of heb je een intake met een nieuwe ouder? Dan kan dat veilig door een kuchscherm te plaatsen, met of zonder uitsparing. Kuchschermen zijn op verschillende manieren te bevestigen en worden voor je op maat gemaakt.

Kuchschermen met logo en huisstijl

Veilig en kindvriendelijk preventiemateriaal

Hygiënisch werken in de kinderopvang is belangrijker dan ooit. En preventie is een cruciaal onderdeel van onze strijd tegen COVID-19. Omdat je in de kinderopvang vrijwel niet kunt werken met persoonlijke beschermingsmiddelen, is het belangrijk dat je personeel de hygiënemaatregelen nauwkeurig uitvoert. Hiervoor heb je natuurlijk wel de juiste materialen nodig. Wij stemmen onze producten speciaal af op de behoeftes van onze klanten en we denken graag met je mee. Wij verzorgen preventieoplossingen als:

Kindvriendelijke desinfectie-zuilen met een speciale showdown display
Desinfectiegel in handflacons
Sleutelhanger-desinfectiegels
✔ Desinfectiedoekjes voor bijvoorbeeld verschoontafels, tafels, toiletten, deurklinken etc.

Binnen 2 uur een reactie!