Get Appointment

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
  • martijn@pixelwebdesign.nl
  • +(123)-45- 7890

Oplossingen

Een veilige omgeving creëren. Altijd & overal

Een veilige omgeving creëren voor zowel medewerkers als bezoekers; Een belangrijk doel in deze onzekere Corona tijden. Als specialist in branding en promotiemiddelen, heeft Inpromo een aantal branches gedefinieerd waarvoor we speciale Corona-producten hebben ontwikkeld. Zit jouw branche er niet bij, schroom dan niet om via ons contactformulier contact op te nemen.

Winkels

Winkels hebben hun deuren (weer) geopend, waarbij er een aantal richtlijnen van de nieuwe ‘1,5 meter samenleving’ nagestreefd moeten worden. Het winkelen moet natuurlijk wel veilig zijn, voor zowel de klant als de medewerkers.


Meer informatie

Kantooromgeving

Een veilige omgeving creëren waar zowel medewerkers als bezoekers zich geen zorgen hoeven maken om hun gezondheid? Er komt een hoop kijken bij het coronaveilig maken van een kantooromgeving.


Meer informatie

Overheden & Gemeentes

Sommige gebeurtenissen kunnen we gewoon niet on hold zetten. Op kantoor werken en zelfs bezoekers ontvangen is soms onvermijdelijk. Hoe bescherm je jouw personeel en bezoekers in deze tijden?


Meer informatie

Scholen

De wereld staat op z’n kop en leerlingen weten dat ook. Een veilige schoolomgeving is nu extra belangrijk. Hoe krijg je het voor elkaar om netjes aan de anderhalvemeter-maatregelen te voldoen? Ontdek onze oplossingen.


Meer informatie

Kinderopvang & BSO

Een kinderopvang moet een veilige plek zijn, maar in deze onzekere tijden is dat een uitdaging. Met de juiste oplossingen zorgen we er samen voor dat onze kinderen hun veilige en vertrouwde plek behouden.


Meer informatie

Leon Aquina – Makelaar Parkstad

Keurig kuchscherm ontvangen. Helaas tijdens transport vermoedelijk beschadigd. Meteen zonder poespas een nieuwe ontvangen! TOP

P.L. Spring in ‘t Veld – Rechtbank Amsterdam

Het was een beetje paniek omdat de Rechtspraak over een tijdje weer open ging maar daar haakte jij goed op in. Verder vind ik het ...

P.L. Spring in ‘t Veld – Rechtbank Amsterdam

Al snel had ik de eerste offertes in de mailbox en na accordering kwamen de leveringen gestaag binnen. Ook de route bepaling en de scheiding ...