Get Appointment

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
  • martijn@pixelwebdesign.nl
  • +(123)-45- 7890

Oplossingen

Een veilige omgeving creëren. Altijd & overal

Een veilige omgeving creëren voor zowel medewerkers als bezoekers; Een belangrijk doel in deze onzekere Corona tijden. Als specialist in branding en promotiemiddelen, heeft Inpromo een aantal branches gedefinieerd waarvoor we speciale Corona-producten hebben ontwikkeld. Zit jouw branche er niet bij, schroom dan niet om via ons contactformulier contact op te nemen.

Winkels

Winkels hebben hun deuren (weer) geopend, waarbij er een aantal richtlijnen van de nieuwe ‘1,5 meter samenleving’ nagestreefd moeten worden. Het winkelen moet natuurlijk wel veilig zijn, voor zowel de klant als de medewerkers.


Meer informatie

Kantooromgeving

Een veilige omgeving creëren waar zowel medewerkers als bezoekers zich geen zorgen hoeven maken om hun gezondheid? Er komt een hoop kijken bij het coronaveilig maken van een kantooromgeving.


Meer informatie

Overheden & Gemeentes

Sommige gebeurtenissen kunnen we gewoon niet on hold zetten. Op kantoor werken en zelfs bezoekers ontvangen is soms onvermijdelijk. Hoe bescherm je jouw personeel en bezoekers in deze tijden?


Meer informatie

Scholen

De wereld staat op z’n kop en leerlingen weten dat ook. Een veilige schoolomgeving is nu extra belangrijk. Hoe krijg je het voor elkaar om netjes aan de anderhalvemeter-maatregelen te voldoen? Ontdek onze oplossingen.


Meer informatie

Kinderopvang & BSO

Een kinderopvang moet een veilige plek zijn, maar in deze onzekere tijden is dat een uitdaging. Met de juiste oplossingen zorgen we er samen voor dat onze kinderen hun veilige en vertrouwde plek behouden.


Meer informatie

Rene Lammers – G4S Training & Safety Ede

Prima organisatie. snelle levering.

P.L. Spring in ’t Veld – Rechtbank Amsterdam

Wat ik als zeer positief heb ervaren is dat Inpromo (jij) meteen langskwamen om een ronde te lopen en om mee te denken over alle ...

Hees Veiligheidstrainingen

Prima service, denken met je mee en hebben altijd een passende oplossing.