Sponsoring

Inpromo creating identity is sponsor van:

Stichting Monkey Business:

De doelstelling van Monkey Business is het voorkomen van het uitsterven van de orang oetan op Sumatra en het beschermen van zijn natuurlijke leefomgeving. De enige plekken in de wereld waar deze rode mensaap (de orang oetan die voor bijna 97% genetisch gelijk is aan de mens) nog voorkomt zijn de eilanden Borneo en Sumatra.

Monkey Business biedt enerzijds financieele ondersteuning aan projecten in Sumatra en werkt anderzijds aan bewustwording in Nederland van de zeer ernstige situatie van zowel de bedreigde orang oetan en het verdwijnen van het tropisch regenwoud.

Stichting Bevrijdingspop:

Bevrijdingspop is een evenement voor jong én oud, waar diverse culturele voorstellingen gratis kunnen worden bezocht. In 2012 organiseert Stichting Bevrijdingspop het festival voor de 31ste keer.

Oprichter Ilco van der Linde constateerde eind jaren ‘70 dat de viering van het einde van de Tweede Wereldoorlog vooral gericht was op ouderen en kleine kinderen. Voor jongeren, zoals hijzelf destijds, was er op 5 mei niet veel te doen. Om voor deze doelgroep toch invulling te geven aan deze gedenkwaardige dag, besloot hij in 1980 een 5-mei festival te organiseren. In de loop der jaren is dit uitgegroeid tot het huidige Bevrijdingspop.