Reclameproducten - Grootformaat Prints & Sign

reclameproducten

Reclame-uitingen voor binnen- en buitentoepassingen. Grootformaatprinten, voertuigbelettering en pand aankleding zijn slechts enkele voorbeelden van onze kernactiviteiten. Onze eigen studio kan u helpen om van idee tot perfecte uitvoering te komen. Heeft u zelf de juiste bestanden en bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partij voor uw productie opdrachten? Neem contact met onze verkopers op en wij maken direct een scherpe offerte op maat. Wij printen op alle materialen tot 5 meter breed.

Een greep uit de mogelijkheden op rol: Frontlit Pvc, Mesh, Textieldoek, Blockout, Backlit, Blueback, Airtex, Speakermesh,Magneetfolie, Vloerfolie.

Een greep uit de mogelijkheden direct to plate: Kanaalplaat, geschuimd PVC, dibond, karton, acrylaat.

Wij beschikken over de geavanceerde Zund snijmachine die computergestuurd zorg draagt voor zeer hoge kwaliteit van de afwerking van alle materialen. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Kom gerust eens een kijkje in onze keuken nemen.

Standaard leveren wij binnen een week, voor spoed graag even contact met onze verkoopafdeling.

Naast de productie van de halffabricaten zijn wij tevens gespecialiseerd in de belettering van voertuigen. Of dit nu gaat om een tijdelijke promotie of de belettering van een compleet (vracht) wagenpark, u bent bij ons aan het juiste adres. Neemt u op de portfolio pagina een kijkje om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Onze eigen monteurs zijn Avery gecertificeerd waardoor u verzekerd bent van een professionele montage.  Inpromo verzorgt dit zowel in Nederland als door geheel Europa voor diverse opdrachtgevers.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak met onze verkopers.

 


Contact Formulier