Kwaliteit & levering

Na productie van de reclameproducten, bijvoorbeeld spandoeken, reclameborden, lichtbakken, freesletters, autobelettering, canvas schilderijen, vlaggen, worden deze na controle door ons afgewerkt. Spandoeken voorzien van ringen of een tunnel, canvasdoek op spielatten gespannen, vlaggen voorzien van een touwtje en lusje, autobelettering klaar gezet voor montage op de auto.

Onze eigen monteurs zorgen voor de verwerking van deze materialen. Plaatsen van reclameborden, freesletter en/of lichtreclame monteren wij zelf bij u op locatie. In onze montage hal vind de belettering van auto’s plaats.

Via deze werkwijze en  het voor alle medewerkers toegankelijk zijn van ons eigen “order volgsysteem” beschikken alle schakels binnen ons bedrijf die nodig zijn om een hoogwaardig product te produceren altijd over de juiste en laatste informatie.

Mochten wij bestelde artikelen naar u verzenden dan doen wij dit met onze partners GLS, DHL of TNT. Via het pakket “track and trace” systeem kunnen wij op elk moment van de dag zien waar uw bestelling is. Gebruikelijk is vandaag voor 16 uur versturen volgende dag voor 16 uur in huis.

Mochten er klachten zijn over de wijze van aflevering, incompleet, beschadiging of te laat geleverd dan kan onze afdeling klantenservice u direct van dienst zijn.