Assortiment

One Stop Shopping

Inpromo BV biedt haar klanten een unieke one stop shopping formule.  Voor alle visuele uitingen van uw bedrijf of evenement kunt u terecht bij 1 adres. Door eigen productie in zowel binnen- als buitenland zijn wij in staat om constante kwaliteit te leveren tegen zeer concurrerende tarieven.

Onze eigen studio verzorgt graag creatieve voorstellen om tot unieke  ontwerpen te komen. Bij kant en klaar aangeleverde ontwerpen controleren  wij de aangeleverde bestanden, de toepasbaarheid op de diverse producten en uiteraard de uiteindelijke output bij de productie.

Inpromo BV beschikt over een eigen productiefaciliteit in Polen en in Haarlem. Hierdoor zijn wij in staat om zowel zeer grote producties, als de kleinere tegen scherpe tarieven en binnen elk gewenste levertijd te leveren.

Onze bedrijfsactiviteiten zijn onderverdeeld in 3 hoofdsegmenten:

Sign

Reclame-uitingen voor binnen- en buitentoepassingen.  Grootformaatprinten, voertuigbelettering en pandaankleding zijn slechts enkele voorbeelden van onze kernactiviteiten.

Onze eigen monteurs zijn Avery gecertificeerd waardoor u verzekerd bent van een professionele montage.  Inpromo verzorgt dit zowel in Nederland als door geheel Europa voor diverse opdrachtgevers.

Voor meer informatie klik hier »

Textiel

Inpromo levert alle bekende merken promotie- en werkkleding. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van custom made kledinglijnen die volledig naar uw wens samengesteld kunnen worden. In huis kunnen wij de kleding voorzien van een hoogwaardige zeefdruk of borduring. Van kleine tot zeer grote oplages kunt u bij ons terecht. U bent van harte welkom in onze showroom om de diverse artikelen te bekijken en samen met onze adviseurs de mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie klik hier »

Relatiegeschenken

Met een assortiment van meer dan 40.000 artikelen bent u ook voor al uw relatiegeschenken en gadgets bij Inpromo aan het juiste adres. Zeer snelle levering uit voorraad is mogelijk, maar ook volledig custom made ontwikkelde producten vanuit het Verre Oosten.

Voor meer informatie klik hier »